Irresistible Trouble by Pippa Grant

הניקוד שלי לספר

5/5

תקציר:

 

I, Cooper Rock, baseball god, worshipper of women, hometown hero, beloved son and brother, and owner of a well-deserved ego, have always reached for the stars. Usually in baseball.

In love? Nah. When you’ve played the field as much as I have and haven’t been bit by the bug, you’re immune.

Or so I thought until she walked back into my life.

Waverly Sweet. Pop music sensation. Universally beloved for good reason. She’s freaking awesome. Kind. Funny. Talented. Sexy as hell. Real. And still completely out of my league.

But I have been hit by the Waverly Sweet tour bus of love, tumbled head over heels, and come up in a field of Waverly-scented roses. This is it. She’s my one and only, and this time, I won’t screw it up.

I’m cleaning up my reputation. I’m ignoring the doubters. I’m channeling everything I have into proving to her that I can be the man she deserves.

No matter what else I have to sacrifice for love.

Including baseball.

הסקירה שלי:

הרשו לי להתחיל ולומר – מצאנו את האוצר בעיירת Shipwreck!

הספר הזה הוא האוצר של Shipwreck!

חיפשנו במקום הלא נכון!

זה היה בראש של הסופרת כל הזמן!

הסיפור של קופר פריקינג רוק הוא האוצר, ומצאנו אותו!

לאחר המתנה של שלוש שנים, הרשו לי לומר לכם את זה- זה היה שווה את זה!

כל מי שקורא את הספרים של פיפה וחושב שהוא מכיר את קופר רוק – אתם לא יודעים כלום!

אם רציתי לבקר ב- Cooper Valley לפני שקראתי את הספר הזה, אני רוצה לחיות שם עכשיו!

קופר רוק הוא הטוב ביותר! הכי טוב שיש! הוא כל כך מתוק ומצחיק, והוא דואג ואוהב. יש לו אגו יותר גדול מהראש שלו אבל לא כשזה מגיע לאהבה. או לווברלי. או אולי בכלל.

הוא רגיש, תומך, שטותניק ואוהד פיירבול הטוב ביותר (ששש, אל תספרו למקנזי!).

וויברלי… חיכיתי לפגוש את מי שהולכת להשיג את ליבו של קופר, ואני חושבת שוויברלי מושלמת לחלוטין. היא מלכה! אבל אתם יודעים מה עוד? היא בחורה רגילה שבעצם הזכירה לי מישהו שאני מכירה (לא מישהי מפורסמת, אני נשבעת!). היא הייתה מצחיקה ומתוקה, היא ראתה טוב בעולם, היא עשתה טוב לעולם, והיא הייתה קשוחה!

היא חשבה שקופר הוא האיש הסופר חיובי הזה, אבל אני חושבת שהיא הייתה זוהרת בדיוק כמוהו – והדבר היפה הוא שגם קופר חשב כך.

הספר הזה הצחיק אותי כל כך!

זה גרם לי לצרוח, "היא לא אמרה את זה!!" "הוא אשכרה עשה את זה???"

וזה גרם לי לשים את היד על הפה בהלם יותר מפעם או פעמיים!

ווברלי וקופר, או שאני צריך לומר TeamWooperly הוא הזוג הכי טוב של קופר ואלי!

פיפה לא עצרה מעצמה כשכתבה לנו את הסיפור הזה. ועכשיו אני לא יכולה לחכות לספר האודיו כי, אלוהים אדירים, אחרי שקראתי את הסיפור המדהים הזה, שאני יודעת שקונור קרייס ומקנזי קרטרייט מקריינים אותו, אני יודעת שזה יהיה מדהים!

יעל ועקנין

עורכת ספרותית, בלוגרית ותולעת ספרים

שיתוף

דילוג לתוכן