Humbugged – Pippa Grant, Lili Valente

הניקוד שלי לספר

4.7/5

תקציר:

He’s the world’s most alpha Marine and the last man I should be letting jingle my bells this holiday season.

So why does Clint O’Dell keep running through my thoughts wearing nothing but a Santa hat? And why do I stupidly agree that we should be Christmas friends with benefits?

Someone must have spiked my eggnog.

I don’t do Marines.

Or Santas.

I learned my lesson about both the hard way.

But when Clint steps in to rescue me—from a murderous goose, a rogue reindeer, and the ghost of Christmas Right Now causing trouble in my bakery—I can’t help but wonder if we’re meant to be more than friends.

If maybe Clint is the holiday miracle I’ve been praying for…or if all the magic will disappear with the season.

Humbugged is a laugh out loud holiday romp featuring a Marine with a heart of gold and a baker in need of a hero. Complete with the world's most awkward Christmas caroling, a photoshoot with furry friends, and more naughty baked goods than is good or decent

הסקירה שלי:

הספר הרביעי בסדרת Happy Cat. הספר הראשון הוא Hosed שקראתי ואהבתי. קראתי גם את שאר הספרים בסדרה, טרם העלתי להם סקירות.

הספר הזה הוא על האח הקטן, קלינט, שהספרים הקודמים בסדרה האחים הזכירו שהוא חייל מארינס שבשליחות ביפן.

בספר הקודם, קיבלנו הצצה ממש קטנה לנואל, החדשה בעיר שפתחה מאפייה. הצצה קטנה אומר – היא עברה ליטרלי ליד הגיבורים של הספר הקודם כ"בעלת המאפייה החדשה בעיר".

קלינט חוזר לתקופה להאפי קט להיות עם משפחתו ולא מצליח להפסיק להסתכל ולחשוב על קאפקייק (הכינוי שלו לנואל). היא מבוגרת ממנו ב-7 שנים! שזה כבר חידוש מעניין!

יש פה דברים כל כך חמודים בספר הזה ומצד שני כל כך מעוררי השראה – בעיקר דברים שקלינט אומר. משהו באופי שלו מזכיר לי את בק מהספר  America's Geekheart ואני ממש ממש אהבתי את בק! הוא בחור מתוק, חייכן, שמח, מצחיק, ציני ועם לב ענק!

ואני מתכוונת גם לבק וגם לקלינט כשאני כותבת את זה.

כמו שאר הסדרה יש בסדר הזה הרבה צחוק, קצת מתח משעשע (רוחות רפאים ופורץ במאפייה של נואל), הרבה אנשים טובים, המון אהבה וכמובן קסם. כל הסדרה הזו קסומה בצורה כזו או אחרת. זה לא ספר או סדרת פנטזיה אבל הסופרות פיפה ולילי עשו פה משהו קצת שונה – כן נתנו טאצ' פנטזיה. אולי ספציפית בספר הזה הם הלכו אקסטרים בגלל שזה סובב סביב קריסמס ואנחנו יודעים כמה האמריקאים אוהבים את נס הקריסמס שלהם.

כיף לסגור סדרה עם ספר שיש בו את כל המשפחה מהספרים הקודמים, כיף לראות איך התקדמו האחים ובנות הזוג שלהם. כיף להכיר לעומק את קלינט שבספרים הקודמים הוא הופיע רק בהודעות טקסט (כי הוא היה ביפן) והכי כיף זה לשבת ולקרוא ספר שאפשר לדעת מראש כמה הולכים להנות ממנו.

מהקיצ'יות המתוקה, מהצחוקים והשנינות וכל זה בשילוב של סצינות סקסיות ביותר.

כמובן שמומלץ! 

יעל ועקנין

עורכת ספרותית, בלוגרית ותולעת ספרים

שיתוף

דילוג לתוכן